Rettighedsugen

Kreativiteten er stor, når eleverne rundt om i klasserne arbejder med at lave deres eget klassecharter med udvalgte artikler fra FN's Børnekonvention. Se nogle af chartrene herunder.

Alle børn har ret til...

• Sissi Weinreich Svenningsen den 16-04-2018

Håndtering af en eventuel strejke og lockout.

OK18 har medført en varsling af strejke og lockout på det offentlige arbejdsmarked fra hhv. 22. april og 28. april.

Buskørslen vil blive udføres som vanligt/planlagt.
    Dog vil sygebefordringskørsel blive afbestilt, indtil en eventuel konflikt er afsluttet, da vi ikke forventer at der vil blive behov for befordring under en eventuel strejke og lockout.

Skoleafdelingen
    Økonomisk/administrativ sektion

Sissi Weinreich Svenningsen den 12-03-2018
    Hej alle

Det er ved at være tid for buskortansøgninger.

Der skal søges om buskort hvert år – også selv om man har et buskort til skoleåret 2017/18.

Der er frist for ansøgninger til skoleåret 2018/19 den 30. april 2018.

Man kan godt ansøge efter denne frist, men så kan vi ikke garantere at buskortet er klar til udlevering første skoledag.

Og vi vil gerne opfordre til at man får sendt ansøgningen afsted så hurtigt så muligt.

Silkeborg Kommune
    Skoleafdelingen

• Sissi Weinreich Svenningsen den 02-02-2018
    Ung På Linje/Ung Online - er et anonymt samtaletilbud til alle unge mellem 13 og 30 år, der har brug for nogen at tale med.

Projektet drives af Ungdommens Røde Kors vha. ca. 80 unge frivillige, som tilbyder at være én at tale med.

Link til plakat: http://skole.skoleporten.dk/sp/p576616/file/Fullscreen/a95a2e44-ec89-4206-b8a0-5fc89ac58cbd

5.a har lavet en flot og lækker lagkage

Nyhed billede
5.a har lavet en flot og lækker lagkage (i 6 lag !) for at fejre at Leyna går i vores klasse.