• Hejrevej 25, 8600 Silkeborg
  • langsoe.skole@silkeborg.dk

8. årgang har lavet reklamefilm om vores skole.

Se to af dem her:

En lille film fra 8. årgangs lejreskoletur til Berln i foråret.

• Sissi Svenningsen den 22-08-2016
    skolemad.nu
    Højskolevej 11
    7400 Herning
    info@skolemad.nu
    www.skolemad.nu

Skolemad.nu i det nye skoleår.

Til Langsøskole

Vi håber at i har haft en god sommerferie. I skolemad.nu har vi brugt sommerferien på at forberede vores nye bestillingsportal.

Målet med den nye portal er at gøre det nemmere og hurtigere at bestille skolemaden, samtidig med at vi fremadrettet kan tilbyde flere muligheder og variation i menukortet.

Fremtidigt vil det kun være muligt at logge ind med sin e-mail adresse, har du tidligere haft et brugernavn, kan du ikke bruge det til at logge ind med.

De oprettede elever skal vælge deres nye klasse, det gøres ved at vælge ”Din konto” øverst i højre hjørne, derefter ”Profil” og så ”Rediger” under ens barn ude i højre side.

I løbet af de næste uger vil vi få lavet en del små og store forbedringer og ændringer i den nye portal, ud fra de mønstre vi vil kunne se. Listen over rettelser er allerede lang, men hvis du skulle støde i et problem, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil hellere høre om problemer og fejl 20 gange for meget, end at overse noget.

Vi glæder os til at servere frisk og lækker mad til jer i det nye skoleår :)

Sissi Svenningsen den 18-08-2016

Kære alle

Den 19. august kl. 9 og frem til og med den 28. august spærres Hostrupsgade og Estrupsgade langs Skoletorvet.

Vej- og Trafikudvalget besluttede i går, at der sættes et forsøg i gang med gågade i Hostrupsgade og Estrupsgade.
    Forsøget  kombineres med, at Åbne Atelierdøre 2016 har søgt om en spærring af Hostrupsgade den 19. august 2016.
    Se evt. punktet her: EMN-2015-03123, Beslutning om forsøg med samtidig lukning af Hostrupsgade og Estrupsgade

Jane Næsborg
    Ingeniør
    Teknik- og Miljøafdelingen, Vej og Trafik

• Sissi Svenningsen den 12-08-2016
    Cykelgaden blev indviet i dag kl. 9.45, hvor Vej og Trafikudvalgets formand Frank Bork-Olsen klippede båndet.