Rettighedsugen

Kreativiteten er stor, når eleverne rundt om i klasserne arbejder med at lave deres eget klassecharter med udvalgte artikler fra FN's Børnekonvention. Se nogle af chartrene herunder.

Alle børn har ret til...

• Keld Vestergaard den 17-06-2018
    I onsdags var der sidste bestyrelsesmøde i den nuværende bestyrelse.
    Tak for indsatsen til alle i bestyrelsen. Tak for indsatsen til jer, der stopper nu.
    Tak til de, der fortsætter - vi glæder os til samarbejdet med en ny bestyrelse, som er på plads, og som præsenteres nærmere efter første møde efter sommerferien.

På sidste bestyrelsesmøde var et af punkterne Sankt Hans-arrangementet lørdag den 23. juni.
    Det kan virke specielt efter en regnvåd weekend, men der er fortsat afbrændingsforbud i kommunen, og da de involverede i vores arrangement har brug for en rimelig planlægningstid, så valgte bestyrelsen at aflyse årets Sankt Hans-fest på Langsøskolen.

Det betyder, at der ikke afholdes Sankt Hans på Langsøskolen i år.

Vedrørende andre Sankt Hans-arrangementer, så er bedste mulighed at følge med i udmeldingerne fra arrangørerne i den kommende uge.
  • Sissi Weinreich Svenningsen den 25-05-2018
    Databeskyttelse pr. 25. maj 2018

Skoleafdelingen i Silkeborg Kommune har pligt til at oplyse om, at vi behandler oplysninger om dit barn som skoleelev og dig som forældre, læs orienteringsbrevet.

Sissi Weinreich Svenningsen den 12-03-2018
    Hej alle

Det er ved at være tid for buskortansøgninger.

Der skal søges om buskort hvert år – også selv om man har et buskort til skoleåret 2017/18.

Der er frist for ansøgninger til skoleåret 2018/19 den 30. april 2018.

Man kan godt ansøge efter denne frist, men så kan vi ikke garantere at buskortet er klar til udlevering første skoledag.

Og vi vil gerne opfordre til at man får sendt ansøgningen afsted så hurtigt så muligt.

Silkeborg Kommune
    Skoleafdelingen

Sikke en fest

Langsøskolen er nu en certificeret rettighedsskole