• Hejrevej 25, 8600 Silkeborg
  • [email protected]

Hour of Code

.

Langsøskolen deltog i Hour of Code - et times leg med kodning og programmering for de der havde lyst

Benzin i blodet

Fællessamling

Niklas Vesti Voetmann, gammel elev på Langsøskolen fortalte om sin sport og sin uddannelsesvej for en flok meget interesserede Verdenshuselever.

• Keld Vestergaard den 19-01-2017
    I dag torsdag havde vi besøg af politiet foran skolen.
    De kom blandt andet for at tjekke cykellygter og biler ved rundkørslen.

Vi er glade for, at kun ganske få fik påtaler - for manglende cykellys, for at cykle den forkerte vej i rundkørslen og for at glemme sikkerhedsseler i biler.
    Men langt de fleste havde helt styr på det.
    Dejligt.

Mange hilsener Keld Vestergaard
  • Sissi Weinreich Svenningsen den 19-01-2017

SPONSORLØB DEN 27. JANUAR PÅ Langsøskolen

DANMARKS INDSAMLING
    Intet barn må sulte

Her er lidt info omkring sponsorløbet, der finder sted på Langsøskolen d. 27. januar, 2017

Formålet med løbet er at samle så mange penge som muligt ind til Danmarks Indsamling. Alle donerede penge går direkte til Danmarks Indsamling. Eleverne skal løbe en rute på 1 km i 1 time.

Du kan, som sponsor, selv bestemme, om du vil donere penge pr. runde, eller om du vil give et fast beløb lige meget, hvor mange runder eleven løber.

Eleverne skal selv finde sponsorer, der vil donere penge til dem. Det kan f.eks. være, at far vil give 100 kr. som et fast beløb, og at søster Simone ville give 25 kr. pr. runde.

Vi håber selvfølgelig, at så mange som muligt ville støtte positivt op om vores projekt. Det handler om at gøre en forskel sammen!

Listen med sponsoraftaler skal afleveres den 23 Januar til jeres klasselærer. Pengene der bliver indsamlet skal betales senest 1 Februar. Det er muligt at betale kontant til senest den 31 Januar.

PS:

Der ville være en præmie til den, der tjener flest penge samt den der løber flest runder.

Skals Efterskole

Indbetaling