image
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
 • Hejrevej 25, 8600 Silkeborg
 • 8970 2250
 • langsoe.skole@silkeborg.dk
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

4. a øver sig på To be

To be

8. årgang har lavet reklamefilm om vores skole.

Se to af dem her:

 • Keld Vestergaard den 07-10-2016
  Kære forældre på Langsøskolen

  Jeg er glad for at kunne fortælle, at vi nu har ansat en ny pædagogisk leder til Langsøskolens Distriktsdel.
  Kristian Stride er ansat, og tiltræder allerede om 14 dage - umiddelbart efter efterårsferien. Kristian vil være nærmeste leder for hele distriktsdelen.
  Kristian vil selv præsentere sig yderligere efter sin tiltrædelse, og I vil ligeledes høre mere om, hvordan han planlægger at gøre sig synlig og komme rundt på skolen.

  Kristian skrev sådan her til skolens medarbejdere, da vi offentliggjorde det internt:

  I går skrev jeg på Facebook ”Kære venner - Jeg tiltræder i uge 43 som pædagogisk leder på Langsøskolen i Silkeborg, og det glæder jeg mig helt vildt meget til. Glæder mig til at være leder på en lokal skole, glæder mig til at arbejde med både pædagoger og lærere, glæder mig til igen at arbejde med børn og unge, glæder mig til forældresamarbejdet – glæder mig – glæder mig – glæder mig”
  Jeg er altid bare blevet kaldt Stride, jeg er gift - har tre børn og bor i sydbyen, oprindelig er jeg seminarieuddannet fra Frederiksberg seminarium, og har primært undervist i overbygningen inden vi flyttede til Silkeborg i 2002, hvor jeg blev ansat på Fårvang skole.
  Jeg kommer nu fra en stilling som skolekonsulent i pædagogisk udviklingssektion, hvor min primære opgave har været at påbegynde etableringen af videncentret for udskoling. Før det var jeg ansat som uddannelsesleder på Silkeborg Business College - Handelsskolen, men har i de godt 9 år, jeg nåede at være på handelsskolen også arbejdet som elevcoach, projektleder, og pædagogisk leder.
  Generelt betyder det meget for mig at have dygtige, engagerede og visionære mennesker omkring mig.  Jeg arbejder med tydelige rammer, er altid engageret, og ved at det er i samskabelsen med hele personalegruppen at dagligdagen lykkedes.
  Jeg glæder mig til at mødes med jer alle sammen.
  Venlig hilsen
  Kristian Stride

  Vi glæder os til at få Kristian i gang som ny pædagogisk leder.
  God weekend.

  Hilsen Keld Vestergaard
Ingen aktuelle aktiviteter i kalenderen