• Hejrevej 25, 8600 Silkeborg

1. a har gang i noget stort

Hour of Code

.

Langsøskolen deltog i Hour of Code - et times leg med kodning og programmering for de der havde lyst

Benzin i blodet

Fællessamling

Niklas Vesti Voetmann, gammel elev på Langsøskolen fortalte om sin sport og sin uddannelsesvej for en flok meget interesserede Verdenshuselever.

• Keld Vestergaard den 29-06-2017

Hermed ønsket om en rigtig sommer til jer alle.
    Selvom vejret lige nu ikke er fantastisk, så er det ferietid - langt de fleste børn er sendt hjem, og i ugerne 26, 27, 31 og 32 er det kun feriepasningen, der skaber børneliv på skolen
    Tak for et godt samarbejde og for jeres opbakning til skolen i det skoleår, der nu er slut.
    Det er en grundsten i vores arbejde, så det betyder naturligvis meget, og vi glæder os til et nyt skoleår igen med jer som tætte samarbejdsparter om jeres børns læring og trivsel.

Vi har her i juni sagt farvel til lærerne Ida og Simon. De nye som starter til august, vil jeg vente med at præsentere, men bare endnu en gang glæde mig over, at vi har kunnet ansætte stærke og kompetente medarbejdere i et stærkt ansøgerfelt.

Skolen vokser lidt efter sommerferien. Vi har sagt farvel til to 9. klasser, og siger efter ferien god dag til 22 nye 0. klasser og cirka 30 nye 7. klasse-elever fra primært Voel, Resenbro og Sorring. Og derudover starter cirka 35 sportselever i 7. og 8. klasse.
    Det betyder også, at vi på medarbejdersiden kommer til at vokse lidt.

Efter sommerferien vil vi også præsentere en ny madordning, hvor det på ugentlig basis bliver muligt at købe frisklavet mad i skolens bod, som genåbner. Det sker i et samarbejde med Velling Koller, der blandt også leverer til Handelsskolen. Der vil være fast servering for skolens sportseleevr, men andre vil også have mulighed for at købe et godt og lækkert måltid. Vi regner med, at ordningen skydes i gang cirka en uge inde i det nye skoleår.
    Nærmere information følger.

Til slut blot endnu en gang:
    Tak for samarbejdet, god sommer og god ferie til jer alle.

Mange hilsener

Keld Vestergaard

PS: Første skoledag er mandag den 14. august, hvor vi starter fælles - forhåbentlig på
    siddetrappen - kl. 8.15.
  • Keld Vestergaard den 24-06-2017
    Silkeborg Kommune har et fælles elevråd. Et vigtigt sted for indflydelse og muligheden for at sætte et præg på dagligdagen på skolen - både på Langsøskolen og på andre skoler.

Dygtige elever har lavet denne fine video, som understreger, hvor vigtigt det er.
    Godt gået.