Rettighedsugen

Kreativiteten er stor, når eleverne rundt om i klasserne arbejder med at lave deres eget klassecharter med udvalgte artikler fra FN's Børnekonvention. Se nogle af chartrene herunder.

Alle børn har ret til...

• Sissi Weinreich Svenningsen den 25-05-2018
    Databeskyttelse pr. 25. maj 2018

Skoleafdelingen i Silkeborg Kommune har pligt til at oplyse om, at vi behandler oplysninger om dit barn som skoleelev og dig som forældre, læs orienteringsbrevet.

• Keld Vestergaard den 15-05-2018

Torsdag den 7. juni kl. 17-20

Kom og spis sammen med andre, der bor på Århusbakken - børn, unge, voksne og ældre.

Der tændes op i grillen, som LokalBrugsen leverer kylling og pølser til. Klubben og Pensionistforeningen sørger for gode salater og brød. Vand og øl kan købes til rimelige priser.

Der vil være lege for børn og barnlige sjæle.

Det foregår ved Klubben på Rylevej 41.

Du kan købe billet i LokalBrugsen senest den 4. juni. Det koster 20,- kr. pr. mand

Vi glæder os til at se jer,

LokalBrugsen, Langsø Skole & Klub, Bakkegården, boligforeninger og Pensionistforeningen

Sissi Weinreich Svenningsen den 12-03-2018
    Hej alle

Det er ved at være tid for buskortansøgninger.

Der skal søges om buskort hvert år – også selv om man har et buskort til skoleåret 2017/18.

Der er frist for ansøgninger til skoleåret 2018/19 den 30. april 2018.

Man kan godt ansøge efter denne frist, men så kan vi ikke garantere at buskortet er klar til udlevering første skoledag.

Og vi vil gerne opfordre til at man får sendt ansøgningen afsted så hurtigt så muligt.

Silkeborg Kommune
    Skoleafdelingen

5.a har lavet en flot og lækker lagkage

Nyhed billede
5.a har lavet en flot og lækker lagkage (i 6 lag !) for at fejre at Leyna går i vores klasse.