Klub Rylevej

Langsøskolens Fritidsdel:
Vi har en samlet fritidsdel for 0.- 6. klasse, men i det daglige har vi opdelt fritidstilbuddet i en SFO for 0.-3. klasse, der holder til i Danmarkshuset på Langsøskolen, samt en Klub for 4.-6. klasse med lokaler på Rylevej 41.

Mål og Indhold:
Mål og Indholdsbeskrivelse for SFO og Klub: Mål og Indholdsbeskrivelsen

Kontakt:
Klub Rylevej: 89702272

Åbningstider:
Den daglige åbningstid er daglig fra undervisningens ophør - kl.17.

Priser og indmeldelse :

Se priserne for alle moduler her :  http://silkeborgkommune.dk/~/media/Borger/Boern%20Skole%20og%20Familie/Skole%20SFO%20og%20klub/SFO%20og%20klub/Takstblad%20-%20SFO%20og%20klub%202017.pdf

For indmeldelse i SFO, Knast eller Klub her : https://www.borneplads.silkeborgkommune.dk/silkeborgpub/public/flow/k/_c47FE1974-5AF0-EA1D-A70F-BCA7C4F6A273_k74D3707C-9CF8-920B-A81F-6E55F575DB6B;jsessionid=D81132DE515AF51217A4D36589F9C45A

Klubtilbud for distriktsskolen:

Indmeldelse eller modulændring foregår fortsat på www.silkeborgkommune.dk via https://www.borneplads.silkeborgkommune.dk/silkeborgpub/login.htm eller www.borger.dk

4. årgang:
Stort klub modul.

5. årgang og opefter:
Der er mulighed for tilvalg af lille og stort klubmodul.

Lille modul:

• 4. årgang
  • 2 klubdage– torsdage med Sportscenteraktiviteter og tirsdag/onsdag(hver anden uge) med mulighed for aftenklub til kl 19.30
  • Særlige klubarrangementer (disco, skøjtehal mm)

Stort modul:

• For 4. kl., 5. kl.,  6. kl. og opefter.
  • Særlige klubarrangementer (disco, skøjtehal mm)
  • 2 almindelige klubdage mandag og tirsdag/onsdag

Idræts Fritidsdel:
Langsøskolens samlede fritidsdel er en certificeret idræts fritidsdel, hvilket betyder at vi har et særligt fokus på idræt og at der hver dag er mulighed for bevægelsesaktiviteter i salen og på vores udearealer.
Hver torsdag eftermiddag kl. 14-16 rykker Klubben i Sportscenteret, hvor der er mulighed for badminton, fodbold, hockey, boldspil, bordtennis, skøjteløb, spinning, trampolinspring mm. Den første torsdag i måneden arrangerer Klub Rylevej multiaktivitetsdag i Sportscenteret for alle klubber i Silkeborg Kommune. Der er mulighed for omklædning i Sportscenteret – husk indendørs sko og tøj.

Hverdag i Klubben:
Klubben er stedet, hvor man mødes med kammeraterne efter skole og samtidig et sted, hvor man har rigtig gode muligheder for at være med til at planlægge og præge stedet og aktiviteterne. Klubbens rammer giver mulighed for kreative aktiviteter, rollespil, fodbold, basket, bordtennis, pool, et bredt udvalg af digitale medier, skateraktiviteter og ture ud af huset.
Hver måned lægges en månedsplan på Forældreintra med beskrivelse af de daglige aktivitetstilbud.

Aftenklub:
Hver uge er der aftenklub (skifter mellem tirsdag og onsdag) fra kl. 16.30-19.30 med mulighed for fælles spisning og andre spændende aktiviteter.

Sommerlejr:
Klubben tager på sommerlejr de 3 første dage i skolernes sommerferie.

Pasning i skoleferier:
Der er fælles lukkedage i Silkeborg Kommunes institutioner, men 4. klasse tilbydes fælles feriepasning.
Kommunale lukkedage:

• Fra d. 27.12-31.12 (begge dage incl.)
  • De 3 hverdage før påske
  • Fredag efter Kristi Himmelfartsdag
  • Uge 28, 29 og 30

Grundlovsdag og 24. december er der ingen pasning.
Øvrige feriedage tilbydes mulighed for feriepasning for 4. klasse. Tilbuddet er som udgangspunkt i SFO’en

Forældresamarbejde:
Forældremøder afholdes sammen med undervisningsdelen. Derudover er I naturligvis altid velkomne til at bede om en samtale, hvis der er behov for det i klubben.
Der vil hver måned være en aktivitetsplan for Klub Rylevej på Forældreintra.